Grup de lectura en italià


Durada total: 9 hores

Trobades: 3r dimecres de mes de 19.30 a 21 h

Inici: Octubre 2017

Finalització: Juny 2018

Preu: Els grups de lectures són gratuïts però cal ser soci/a per assistir-hi

Nivell requerit: B1


Coordinadora:

  • Stefania Monni

Funcionament del grup:

  • Lectura individual del llibre indicat a casa, cadascú pel seu compte
  • Comentari del llibre a travès de la pràctica de la conversa en francès

Els grups de lectura són un dels projectes exclusius per a socis i sòcies de l’entitat. Cal inscripció prèvia ja que les places són limitades, però no s’ha de pagar res per apuntar-se. Els grups de lectura són d’inscripció anual (octubre-juny), i si es vol continuar caldrà renovar la inscripció al juny en els períodes indicats. Són grups pensats per a adults.

Aquest grup està pensat per a persones que ja dominen la llengua italiana (es recomana tenir un nivell B1 per apuntar-s’hi) i que volen mantenir el nivell posant-la en pràctica.

La dinàmica del grup consisteix en que la coordinadora proposa uns llibres cada trimestre (un al mes), cada persona se’l llegeix pel seu compte i la sessió de trobada serveix per a posar en comú i compartir impressions sobre el llibre, l’autor/a, els personatges, etc.

Per saber quin nivell tens d’italià fes aquí una prova de nivell.

Stefania Monni

És professora nativa d’italià, llicenciada en Belles Arts, cuinera, tatuadora i il·lustradora. És professora de l’Ateneu des de fa més de dos anys, on imparteix diferents cursos de cuina i de llengua italiana.