Imatge i vídeo. Multimèdia


Durada total: 7 hores i 30 minuts

Horari: Dijous de 20 a 21.30 h

Inici: 7 de març
Finalització: 4 d’abril

Preu: 60€ (sòcia/soci: 52€)

Cal portar el portàtil amb el Premiere instal·lat


Professor:

  • Axel Cayuela

Conceptes a treballar:

  • Introcucció a l’excel
  • Taules de càlcul
  • Bases de dades
  • Gràfics

Ara que sembla que estem a l’era de la informació i internet, el fet de saber crear o manipular contingut audiovisual sembla fonamental, així com la seva adaptació als diferents aparells que fem servir. És el que s’anomena multimèdia.

Amb aquest curs aprendràs tot el que cal saber sobre teoria de la imatge digital, formats i ressolucions de vídeo i fotografia, a modificar les mides dels arxius sense perdre qualitat. També aprendràs tot sobre càmeres de foto i vídeo, així com d’unitats d’emmagatzematge i paràmetres de gravació/fotografia. Sobretot el curs se centra en la postproducció de vídeo i foto: transferència d’arxius, emmagatzematge, compressió d’arxius, així com a fer servir el programa Adobe Premiere per a importar, editar i exportar vídeos. I per últim, aprendrem conceptes bàsics de so, edició i tractament d’arxius.

No cal tenir de vídeo per fer aquest curs.

Axel Cayuela

A nivell de formació ha estat molt vinculat al món de l’audiovisual i la informàtica, i coneix en profunditat les noves tecnologies, ordinadors, smartphone i tauletes i software i aplicacions sobre edició de vídeo, imatge i fotografia. És professor a l’Ateneu des de 2016.