Excel


INTRODUCCIÓ A L’EXCEL

Durada total: 7,5 hores

Horari: Dijous de 18.30 a 20 h

Inici: 16 de maig
Finalització: 20 de juny

Preu: 50€ (sòcia/soci: 43€)


EXCEL II

Durada total: 9 hores

Horari: Dijous de 18.30 a 20 h

Inici: 28 de febrer
Finalització: 3 d’abril

Preu: 60€ (sòcia/soci: 52€)


Professor:

  • Axel Cayuela

Conceptes a treballar:

  • Introcucció a l’excel
  • Taules de càlcul
  • Bases de dades
  • Gràfics

Cal portar el portàtil amb els programa instal·lat

Des de portar la comptabilitat domèstica, a fer-te una petita base de dades fins a portar una comptabilitat més complexa i mostrar-la en gràfics. Tot i això i més és el que ens permet el conegut programa Excel.

Amb aquest curs, dividit en dos nivells, aprendràs a fer servir el l’Excel, des de zero al nivell inicial fins a saber fer càlculs i taules bastant complexes. Aprendrem a crear fulls de càcul, controlar els formats i donar-li diferents aplicacions a cada dada, les estructures i dissenys de taules, així com les funcions de les fórmules bàsiques. També aprendrem a fer petites bases de dades, endreçar i vincular les dades, així com a fer gràfics o diferents formes de mostrar les dades introduïdes.

És recomanable tenir nocions bàsiques d’informàtica per assistir a aquest curs. Cal portar el portàtil amb el programa instal·lat.

Axel Cayuela

A nivell de formació ha estat molt vinculat al món de l’audiovisual i la informàtica, i coneix en profunditat les noves tecnologies, ordinadors, smartphone i tauletes i software i aplicacions sobre edició de vídeo, imatge i fotografia. És professor a l’Ateneu des de 2016.