Remise à niveau grammaticale


Durada total: 11 hores

Classes: Divendres d’11 a 12 h

Inici: 13 d’abril

Finalització: 22 de juny

Preu: 64€ (56€ per a socis)

Nivell requerit: A2 / Élémentaire avancé


Professora:

  • Annick Beauvois

Conceptes a treballar:

  • Curs especialment dedicat a la revisió de gramàtica
  • Llengua i vocabulari
  • Expressió oral

Els cursos de francès són cursos per a adults, orientat per a totes aquelles persones que desitgen perfeccionar el coneixement i la pràctica de la llengua francesa, així com el coneixement de la cultura francòfona.

El curs té una dinàmica de grup i les classes són interactives. Com treballem en grups reduïts, es pot posar en pràctica fàcilment l’expressió oral o els petits diàlegs entre companys. Aquesta dinàmica fa que el curs sigui molt motivador per als aprenents.

Els nivells d’idiomes són anuals, és a dir, que cadascun d’ells comença a l’octubre i finalitza al juny. Això no vol dir que un alumne/a no es pugui incorporar a mig curs, però ho haurà de fer en un nivell ja començat. Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell. Per fer aquest curs cal un nivell mínim A2/Élémentaire avancé.

Aquest taller està especialment pensat per aquelles persones que volen fer una revisió de gramàtica a fons.

Annick Beauvois

És professora de l’Ateneu des de fa més de 10 anys. Belga de naixement, imparteix grups de llengua francesa, així com coordina el grup de lectura en francès de l’Ateneu