Català inicial


Durada total: 45 hores

Grup:
De dilluns a dijous de 19.30 a 22 h i divendres de 19.30 h a 21 h

Inici: 2 de juliol
Finalització: 26 de juliol

Preu: 60€ (54€ per a socis)


Professores:

  • Montse Català
  • Núria Vila (grup de juliol)

Conceptes a treballar:

  • L’alfabet català
  • Iniciar i finalitzar una conversa
  • La presentació personal
  • La descripció
  • Diàlegs bàsics de situacions diàries

Viure a Catalunya és també poder conèixer una nova cultura i una nova llengua: el catatà. Aquest curs és ideal per començar a parlar la llengua catalana, així com aprofundir més en les seves tradicions. Aprendrem vocabulari bàsic i verbs fonamentals per poder relacionar-nos amb l’entorn més immediat. Treballant amb especial atenció la comprensió i l’expressió oral de l’alumnat.

El curs ofereix un espai de provatura i aprenentatge col·lectiu on guanyar confiança i aprendre amb tranquil·litat. Gràcies als grups reduïts, la dedicació del professorat pot ser molt personalitzada i propera.

Aquest curs correspon al nivell A1 de catatà, i un cop finalitzat s’entregarà un certificat validat pel CNL. A més dels cursos, el preu inclou el material i la Programació d’Activitats culturals, del projecte Català per a tothom de l’Ateneu.

El curs té el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat i la Generalitat de Catalunya.

Núria Vila

És professora de català inicial a l’Ateneu des de 2018. Graduada en Estudis de Català i Espanyol per la Universitat Autònoma de Barcelona, es dedica a l’ensenyament de català i espanyol com a llengua estrangera per a persones adultes.

Montse Català

És professora de l’Ateneu des de fa més de dos anys, on va començar com a voluntària dels Tallers d’estudi assistit per a joves en edat escolat. Llicenciada en filologia anglesa i titulada amb el nivell C2 de català, és professora dels grups de català inicial de l’Ateneu, coordinadora del grup de lectura de narrativa i continua com a voluntària dels Tallers d’Estudi Assistit.