Català inicial


Durada total: 45 hores

Grups:
Dilluns i dimecres de 9.30 a 11.30 h
Dilluns i dimecres de 20 a 22 h

Inici: 1 d’octubre
Finalització: 19 de desembre

Dissabte de 10 a 13 h
Inici: 20 d’octubre
Finalització: 2 de març

Preu: 55€ (sòcia/soci: 48€). Inclou les activitats culturals i el material


Professores:

  • Montse Català

Conceptes a treballar:

  • L’alfabet català
  • Iniciar i finalitzar una conversa
  • La presentació personal
  • La descripció
  • Diàlegs bàsics de situacions diàries

Viure a Catalunya és també poder conèixer una nova cultura i una nova llengua: el catatà. Aquest curs és ideal per començar a parlar la llengua catalana, així com aprofundir més en les seves tradicions. Aprendrem vocabulari bàsic i verbs fonamentals per poder relacionar-nos amb l’entorn més immediat. Treballant amb especial atenció la comprensió i l’expressió oral de l’alumnat.

El curs ofereix un espai de provatura i aprenentatge col·lectiu on guanyar confiança i aprendre amb tranquil·litat. Gràcies als grups reduïts, la dedicació del professorat pot ser molt personalitzada i propera.

Aquest curs correspon al nivell A1 de catatà, i un cop finalitzat s’entregarà un certificat validat pel CNL. A més dels cursos, el preu inclou el material i la Programació d’Activitats culturals, del projecte Català per a tothom de l’Ateneu.

El curs té el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat i la Generalitat de Catalunya.

Montse Català

Montse Català

És professora de l’Ateneu des de fa més de dos anys, on va començar com a voluntària dels Tallers d’estudi assistit per a joves en edat escolat. Llicenciada en filologia anglesa i titulada amb el nivell C2 de català, és professora dels grups de català inicial de l’Ateneu, coordinadora del grup de lectura de narrativa i continua com a voluntària dels Tallers d’Estudi Assistit.