Anglès. Millora la teva pronúncia i el teu accent


Durada total: 11 hores

Nivell requerit: A2 / Pre-Intermediate

Horari:
Divendres de 19.30 a 20.30h

Inici: 18 de gener
Finalització: 12 d’abril

Preu: 76€ (sòcia/soci: 66€)


Professor:

  • Jan Brożyński

Conceptes a treballar:

  • Fonètica
  • Dicció
  • Els diferents accents de l’anglès

El curs de ‘Millora la teva pronúncia i el teu accent’ és un curs per a adults, orientat per a totes aquelles persones que ja parlen anglès i que volen perfeccionar la seva fonètica i dicció de l’idioma, tot posant-ho en pràctica amb exercicis d’escolta i de pràctica oral.

El curs té una dinàmica de grup i les classes són interactives. Com treballem en grups reduïts, es pot posar en pràctica fàcilment l’expressió oral, i practicar la conversa en grup.

Els nivells d’idiomes són anuals, és a dir, que cadascun d’ells comença a l’octubre i finalitza al juny. Això no vol dir que un alumne/a no es pugui incorporar a mig curs, però ho haurà de fer en un nivell ja començat. Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell. Per fer aquest curs cal un nivell mínim A2/pre-Intermediate.

Jan Brożyński

Polac de naixement, és professor d’anglès. Durant els últims deu anys ha estat involucrat en activitats d’educació formal i no formal a diversos països d’Europa, principalment a Polònia, Alemanya, Espanya i Itàlia. Autor de publicacions en el camp de les innovacions educatives i en el treball amb joves.