Fotografia de viatges


A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.


Dijous de 19.30 a 21.30 h

Del 15 d’octubre al 5 de novembre

Preu: 52€ (sòcia/soci: 45€)


Cal portar la càmera rèflex digital        


Professora:

  • Vicente Zambrano

Temari:

  • Equip fotogràfic i d’emmagatzematge idoni per a cada viatge
  • Trucs per a millorar la teva fotografia de viatge
  • Fotografia de paisatge, retrat i cultural
  • Com presentar les fotografies de viatge

La fotografia de viatge és una disciplina de la fotografia molt versàtil. No només s’ha de saber de fotografia, sinó que s’ha d’entrenar una mirada per tal de fer fotografies que expressin i mostrin les sensacions viscudes durant el viatge, i no siguin simples postals. Fotografies que parlin soles i que puguin mostrar la manera de viure i de fer del lloc que hem visitat. Cada cop tenim més a l’abast càmeres fotogràfiques, sense anar més lluny la del mòbil, però cada cop és més difícil fer fotografies originals i amb una mirada pròpia.

Fes de la fotografia un record del viscut en el teu viatge.

Vicente Zambrano

Fotògraf professional des de 1984 i professor de fotografia des de 1995. Actualment és fotògraf de la direcció d’Imatge de l’Ajuntament de Barcelona i professor de fotografia de la Universitat de Disseny i Enginyeria ELISAVA. Fa els tallers de fotografia de l’Ateneu des de 2016.