Pilates postpart

Consulta el curs Recuperació postpart

Horari: No hi ha horaris disponibles

Inici: No hi ha cap data prevista
Finalització: No hi ha cap data prevista

Preu: Segons trimestre

Professora:

  • Mònica Roca

Conceptes a treballar:

  • Recuperació forma física
  • Treball del sòl pelvià
  • Mobilitat i flexibilitat

El mètode Pilates és un sistema de treball corporal que busca la millora de la condició física de la persona. Consisteix en una sèrie d’exercicis que es realitzen a terra a sobre d’una màrfega. Aquests exercicis se centren a reforçar la faixa abdominal per tal d’obtenir un centre fort que pugui aportar seguretat als moviments que realitza la persona. Aquest enfortiment de la faixa abdominal repercuteix directament en la millora de la postura i en alleugerir la càrrega que suporta l’esquena.

Els moviments que es realitzen són suaus, sense impacte, i sempre coordinats amb la respiració que ajuda a establir un vincle amb la part mental aportant presència al treball que es realitza. El mètode Pilates s’adapta a les característiques físiques de la persona i a les patologies que pugui tenir. Qualsevol persona s’hi pot apuntar, no cal tenir cap nivell previ.

Aquest grup està pensat especialment per a dones que hagin donat a llum, ja que se centra en la recuperació de l’abdomen i el sòl pelvià, així com a recuperar la forma física en general. Al final de cada sessió hi ha un espai per a compartir temes de criança amb la resta d’assistents al grup i la professora.

Mònica Roca

És professora a l’Ateneu des de fa més de 10 anys, i porta grups de d’hipopressives a més de Pilates i Pilates post-part. Educadora Corporal. Formada a Stott Pilates en MAT (treball de terra) i certificada amb Pilates Method Alliance (PMA) en MAT & STUDIO (Reformer, Cadillac, Chair & Barril). Acompanyament Familiar.
Formada en Psicomotricitat Infantil i Pedagogia Sistèmica (Institut Gestalt). També treballa a Espai Mònica creat al 2006.