Cursos en línia per aprendre des de casa amb l’Ateneu

El 18 de gener comencem un nou trimestre i tenim moltes ganes de tornar-vos a acollir a les aules de l’Ateneu, però també de què pugueu seguir aprenent des de casa, i per això hem ampliat l’oferta de cursos i tallers en línia.

Pilates, Txikung, Ioga Hatha, Dansa Aeròbica per embarassades, Exercici terapèutic, Mindfulness o Linedance Country són algunes de les classes que podràs seguir a distància per millorar el teu benestar el trimestre vinent. Però a més de preocupar-nos pel vostre cos i la vostra ment, volem alimentar la vostra curiositat amb cursos com el Taller de lectura històrica, Descobrim l’art, Història del Segle XX, Escriptura creativa, Grafologia o Mapes mentals per millorar la teva memòria. També podràs aprendre Idiomes Anglès, Italià o conversar en Francès, i si vols millorar el teu domini de la Informàtica podràs fer el curs de Lightroom, LinkedIn, WhathApp com a eina de màrqueting, Aprendre a construir la teva marca a les xarxes socials o Crear la teva botiga en línia.

Si tens fills i et preocupa la seva educació, podràs fer els cursos en línia amb la terapeuta Marta Butjosa per aprendre a Educar amb consciència. Tot això i molt més, des de casa amb l’Ateneu!