Xup-xups de traca i mocador

Cuina de xup-xups

Durada total: 4 hores

Horari: Divendres de 19 a 21 h i Dissabte d’11 a 13 h

Data: 29 i 30 de març

Preu: 50€ (sòcia/soci: 43€ )

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Plats de sempre
  • Xup-xups, salses i demés
  • Receptes i degustació

Treballarem les coccions llargues de carns i peixos amb els grans productes que ens regala la tardor.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements prèvis de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

Anna de Pablo és cuinera amb formació en restauració, i actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració.