Xup-xups de tardor

Cuina de xup-xups

Durada total: 2 hores

Horari: Divendres de 19 a 21 h

Data: 16 i 30 de novembre

Preu: 45€ (sòcia/soci: 38€ )

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Plats de sempre
  • Xup-xups, salses i demés
  • Receptes i degustació

Treballarem les coccions llarguesde carns i peixos amb els grans productes que ens regala la tardor.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

Anna de Pablo és cuinera amb formació en restauració, i actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració.