El món de la xocolata

Durada total: 2 hores

Classes: Dimarts de 19 a 21 h

Data: 13 de febrer

Preu: 25€ (20€ per a socis). Material inclòs

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • La xocolata: tipus i orígens
  • Tèniques de cuina de la xocolata
  • Tècniques de decoració amb xocolata

La xocolata és la gran protagonista del món de la reposteria i les postres. Si la reposteria ja és un tipus de cuina de proporcions justes i combinacions marcades, la xocolata és la gran desconeguda, a més de segurament la que dona més peu a la creativitat alhora de cuinar-la.

Manel Gallego ens ensenya tots els tipus i orígens de la xocolata, com cuinar-les, els temps justos per fondre-les, com combinar els diferents percentatges de xocolata, etc.

Durant la sessió s’expliquen pas a pas dues receptes des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement i pràctica previs de cuina.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.