Cuina amb verdures

Cuina amb verdures a l'Ateneu

Durada total: 2 hores

Horari: Dijous d’11 a 13 h

Data: 14 de març

Preu: 25€ (sòcia/soci: 20€ )

Professora:

  • Sílvia Escorihuela

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Tast de les receptes preparades
  • Receptes amb verdures

Tant si ets amant de les verdures com si et costa menjar-ne, aquest taller et sorprendrà. Li donarem una volta a la típica mongeta tendra o coliflor bullida i utilitzarem altres formes per cuinar la verdura. Descobrirem nous sabors, combinacions, punts de cocció i sobretot… Farem que la verdura ens encanti a tots!

Durant la sessió s’expliquen pas a pas dues receptes des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements prèvis de cuina.

Sílvia Escorihuela

Biòloga, Màster en Nutrició i apassionada de la cuina. Des de fa 4 anys, compagina tallers de cuina saludable amb consulta d’assessorament nutricional.