Cuina vegetariana

Durada total: 6 hores

Classes: Dijous de 19 a 21 h

Dates: 8, 15 i 22 de novembre

Preu: 66€ (sòcia/soci: 56€). Material inclòs

Professora:

  • Stefania Monni

Conceptes a treballar:

  • Punts de cocció, desalat, evaporació, etc.
  • Tècniques de cuina
  • Cuina vegetariana i adaptacions de receptes
  • Elements de la cuina creativa

La cuina està plena de secrets i trucs. I la cuina vegetariana sovint se’ns presenta difícil i amb molts interrogants.

Stefania Monni ens ensenya receptes de tota la vida de plats elaborats transformades des dels principis de la cuina vegetariana, moderna i creativa, on la presentació dels plats, el tractament de les textures i la combinació de gustos és molt important.

Durant cada sessió s’explica pas a pas una o dues receptes (depenent de la complexitat dels plats o el temps que requereixin), des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements previs de cuina.

Stefania Monni

És professora nativa d’italià, llicenciada en Belles Arts, cuinera, tatuadora i il·lustradora. És professora de l’Ateneu des de fa més de dos anys, on imparteix diferents cursos de cuina i de llengua italiana.