Cuina vegana

Durada total: 4 hores

Classes: Dimarts de 19 a 21 h

Inici: 3 de juliol

Final: 10 de juliol

Preu: 48€ (42€ per a socis). Material inclòs

Professora:

  • Stefania Monni

Conceptes a treballar:

  • Punts de cocció, desalat, evaporació, etc.
  • Tècniques de cuina
  • Aliments d’origen vegetal
  • Adaptació de receptes

La cuina està plena de secrets i trucs. I la cuina vegana sovint se’ns presenta difícil i amb molts interrogants.

Stefania Monni ens ensenya receptes de tota la vida adaptades als productes vegans, per a descobrir de la manera més didàctica i pràctica possible els millors substitutius de molts aliments d’origen animal.

Durant cada sessió s’explica pas a pas una o dues receptes (depenent de la complexitat dels plats o el temps que requereixin), des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements previs de cuina.

Stefania Monni

És professora nativa d’italià, llicenciada en Belles Arts, cuinera, tatuadora i il·lustradora. És professora de l’Ateneu des de fa més de dos anys, on imparteix diferents cursos de cuina i de llengua italiana.