Truites

Cuina i truites a l'Ateneu

Durada total: 4 hores

Classes: Dimarts de 19 a 21 h

Dates: 2 i 9 d’abril

Preu: 50€ (sòcia/soci: 43€)

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Tècniques de cuina: truites
  • Receptes de truites modernes
  • Degustació de les receptes que preparem

Les truites estan molt arrelats a la cultura gastronòmica europea, començant per la tradicional truita francesa i acabant per les truites de patates tan bones. Tot i que potser n’hem preparat de mil tipus, però en aquest curs aprendrem a preparar truites que no haguessis pensat ni que es podien cuinar!

Durant la sessió s’expliquen pas a pas una o dues receptes d’arrossos, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixements i pràctica previs de cuina.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.