Truites

Truites cuina

En aquest moment no s’ofereixen places per aquest curs. Si estàs interessat contacta amb l’Ateneu escrivint un mail a secretaria@ateneu.cat i t’informarem si el tornem a programar.

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Tècniques de cuina: truites
  • Receptes de truites modernes
  • Degustació de les receptes que preparem

Les truites estan molt arrelats a la cultura gastronòmica europea, començant per la tradicional truita francesa i acabant per les truites de patates tan bones. Tot i que potser n’hem preparat de mil tipus, però en aquest curs aprendrem a preparar truites que no haguessis pensat ni que es podien cuinar!

Durant la sessió s’expliquen pas a pas una o dues receptes d’arrossos, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixements i pràctica previs de cuina.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.