Taller de pastisseria: Tronc de Nadal

Taller familiar
Cal portar davantal i carmanyola, la resta del material està inclòs.
Dissabte de 10.30 a 12.30 h
12 de desembre
Preu: 26€ (sòcia/soci: 22€)
A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.
Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.
Professora:
- Maria José Muñoz
Conceptes a treballar:
- Treball en grup
- Tècniques de rebosteria
- Pastisseria creativa
Taller familiar
La pastisseria pot ser molt bonica i original, a més de boníssima. En aquest taller de pastisseria creativa farem un tronc de Nadal entre tota la família
Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.