Taller de pastisseria: Tronc de Nadal

Taller familiar

Cal portar davantal i carmanyola, la resta del material està inclòs.

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

12 de desembre

Preu: 26€ (sòcia/soci: 22€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

  • Treball en grup
  • Tècniques de rebosteria
  • Pastisseria creativa

Taller familiar

La pastisseria pot ser molt bonica i original, a més de boníssima. En aquest taller de pastisseria creativa farem un tronc de Nadal entre tota la família

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.