Variat de tàrtars

Tàrtar Depeapa Anna de Pablo

Durada total: 2 hores

Horari: Dissabte d’11 a 13 h

Data: 29 de setembre

Preu: 25€ (sòcia/soci: 20€ )

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Tipus de tàrtars
  • Per què servir-ho com a tàrtar?
  • Receptes i degustació

Veurem que no només podem fer tàrtar de carn o de tonyina, sinó del que vulguem! Combinarem ingredients menys comuns per a sortir dels estàndards i poder sorprendre els nostres convidats!

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

Anna de Pablo és cuinera amb formació en restauració, i actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració.