Tapes i aperitius saludables i atractius

Durada total: 2 hores

Horari: Dijous d’11 a 13 h

Data: 14 de febrer

Preu: 25€ (sòcia/soci: 20€)

Professorat:

  • Sílvia Escorihuela

Conceptes a treballar:

  • Tècniques de tall i cocció
  • Tapes tradicionals
  • Receptes de tapes modernes

Per fer un aperitiu o unes tapes pots recórrer a aliments molt sans. No cal pensar en les típiques tapes amb aliments fregits o amb salses d´allò més contundents… En aquest taller cuinarem algunes tapes i aperitius amb un enfoc saludable que et serviran en un sopar amb els amics, una festa o un dinar de celebració.

Durant la sessió s’expliquen pas a pas dues receptes des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixements i pràctica previs de cuina.

Sílvia Escorihuela

Biòloga, Màster en Nutrició i apassionada de la cuina. Des de fa 4 anys, compagina tallers de cuina saludable amb consulta d’assessorament nutricional.