Tapes

Durada total: 2 hores

Classes: Dimarts de 19 a 21 h

Data: 13 de març

Preu: 25€ (20€ per a socis). Material inclòs

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Tècniques de tall i cocció
  • Tapes tradicionals
  • Receptes de tapes modernes

La tapes són segurament el producte gastronòmic més conegut arreu del món com a típic espanyol. Formen part del nostre dia a dia quan sortim a menjar fora, i cada cop està més de moda el format de restaurants que serveixen platets per a compartir o tapes. Tot i ser petits tastets, no són gens fàcils de preparar i molt menys si el que volem és sorprendre els comensals o bé fer una tapa diferent. Descobreix noves tapes amb aquest taller.

Durant la sessió s’expliquen pas a pas dues receptes des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixements i pràctica previs de cuina.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.