Al rico taco!

Cursos de cuina a l'Ateneu

Ens familiaritzarem amb el plat més típic de la gastronomia mexicana, els tacos, elaborant diferents farcits senzills i divertits.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal tenir coneixements previs de cuina.

Dijous de 19 a 21 h

20 de maig

Preu: 26€ (sòcia/soci: 22€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Tast de les receptes preparades
  • Receptes de tacos

Anna de PabloAnna de Pablo

És cuinera amb formació en hostaleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna