Introducció al sushi

Durada total: 2 hores

Horari: Dimarts de 19 a 21 h

Inici: No hi ha cap taller previst
Finalització: No hi ha cap taller previst

Preu: Per determinar

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Què és el sushi?
  • Preparació de l’arròs
  • Tècniques de tall del peix
  • Ingredients i combinacions

La cuina japonesa està a l’ordre del dia. A gairebé tothom ja li agrada menjar sushi o menjar japonès de tant en tant, però sovint ens veiem obligats a fer-ho en un restaurant.

Aquest taller és ideal per trencar el gel entre tu i la preparació del sushi, per què coneguis els ingredients, com preparar-los i quins estris es fan servir en l’elaboració del sushi.

Durant la sessió s’expliquen pas a pas dues receptes des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement i pràctica previs de cuina.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.