Més enllà del gluten

Cuina a l'Ateneu

Durada total: 2 hores

Horari: Dijous de 19 a 21 h

Data: 7 de març

Preu: Per determinar

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Substitutius naturals del gluten
  • Receptes sense gluten
  • Tècniques de cuina

Cada vegada són més els que no poden o no volen menjar gluten. Adquirirem algunes eines i coneixements per a poder fer plats bons i fàcils sense gluten.

Durant cada sessió s’explica pas a pas una o dues receptes (depenent de la complexitat dels plats o el temps que requereixin), des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements previs de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

Anna de Pablo és cuinera amb formació en restauració, i actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració.