Cuina sense foc

Aquest curs es realitzarà en línia. Es farà en directe a través d’una plataforma virtual, serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits

Dijous de 18 a 19.30 h

23 de juliol

Preu: 12€ (sòcia/soci: 10€)

Cuina amb nosaltres!

Un parell de dies abans rebràs a casa les receptes perquè puguis preveure els ingredients i cuinar amb la profe

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Tècnica del papillote
  • Cuina al vapor i receptes
  • Degustació de les receptes preparades

Receptes RAW

Cada cop són més els que practiquen aquesta cuina. En coneixerem algunes receptes i els beneficis que ens pot aportar.

Farem:
-Amanida de premsats i salmó marinat
-Ceviche versionat

Anna de PabloAnna de Pablo

És cuinera amb formació en hostaleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna