Cuina saludable i depurativa

Durada total: 16,5 hores

Classes: Dijous de 14 a 15.30 h

Inici: 4 d’octubre

Finalització: 28 de maig

Preu adult: 150€ (130€ per a socis)

Professora:

  • Clàudia Lugo

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables amb productes Km0, orgànics i de temporada
  • Tast de les receptes preparades
  • Tècniques de cuina

La cuina i l’alimentació és en molta part responsable de la nostra salut i el nostre benestar. Amb aquest curs aprèn a cuidar-te preparant els plats que després menjaràs, i de pas incorporem plats que ajuden en la desontixació del cos, un procés natural que consisteix a eliminar o neutralitzar toxines a través del fetge, els ronyons i l’intestí.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Clàudia Lugo

És cuinera i des de 2017 és professora a l’Ateneu de diferents tallers de cuina: des de iniciació a la cuina a cuina en família, passant per diferents tallers com ara Cuina Saludable o monogràfics d’algues, postres sense lactosa, etc.