Alimentació i cuina per a runners

Durada total: 3 hores

Horari: Dissabte de 10 a 13 h

Data: 20 d’octubre

Preu: 33€ (sòcia/soci: 27€). Material inclòs

Professores:

  • Cristina Garcia
  • Mireia Marín

Conceptes a treballar:

  • Un xic de metabolisme energètic
  • Substrat energètic segons distancia correguda
  • Factors limitants
  • Correcta Hidratació
  • Bases de l’alimentació abans, durant i desprès de la competició/entrenament
  • Show cooking participatiu

Moltes són les persones que s’han sumat al running. Els motius per voler córrer poden anar des la necessitat de fer exercicis físic, control de pes, perseguir reptes personals o formar part d’un grup. Sigui quin sigui el teu objectiu, a hores d’ara ja t’hauràs adonat de la importància que té l’alimentació per millorar el rendiment i la salut. Provablement tens dubtes i preguntes sobre quins aliments et convenen i en quin moment s’han de prendre.  És millor esmorzar cereals o beure un batut verd abans d’entrenar? I què puc prendre després per evitar les contractures? El que cal és anar pas a pas i assentar bé les bases.

Aquest curs pretén respondre les preguntes que tens sobre l’alimentació per a runners. Impartirem un curs-taller en dues parts: una de més teòrica, en la que parlarem de les bases com els substrats energètics, la correcta hidratació i la periodització. A la segona part experimentarem a la cuina i  prepararem receptes per hidratar-te i nodrir-te de forma correcta. I preparem snacks per als teus entrenaments o competicions.

Cristina Garcia

Titulada en dietisme (IFP Sanitari Roger de Llúria) i nutricionista esportiva a la UBA (Hospital de Bellvitge), a més de  instructora INWA (International Nordic Walking Federation). Treballa com a dietista en el MeetGym, com instructora de Marxa Nòrdica per l’OMET i pel Centre Núria Caballé Fisioteràpia i Osteopatia.

Mireia Marín

Dietista, experta en nutrició, periodista i cuinetes. Ha estudiat dietètica tradicional  i també  energètica. Va fer un curs universitari de Dietètica aplicada a l’esport i va descobrir que el els aliments i el rendiment van de la mà. Es dedica a assessorar a nivell dietètic, escriure articles, crear menús, i també fa formació i tallers