Cuina de Quaresma

Cuina a l'Ateneu peix

Durada total: 2 hores

Horari: Dijous de 19 a 21 h

Data: 14 de març

Preu: Per determinar

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Tècniques de tall i cocció
  • Ingredients i receptes de Quaresma
  • Degustació de les receptes preparades

Cuinarem plats de Quaresma amb els ingredients típics però amb idees novedoses!

Durant cada sessió s’explica pas a pas una o dues receptes (depenent de la complexitat dels plats o el temps que requereixin), des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements previs de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

Anna de Pablo és cuinera amb formació en restauració, i actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració.