Cuinem amb proteïnes vegetals

Durada total: 3 hores

Classes: Dilluns de 17 a 18.30 h

Inici: 15 de gener

Finalització: 22 de gener

Preu: 36€ (29€ per a socis)

Professora:

  • Clàudia Lugo

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Tast de les receptes preparades
  • Proteïnes vegetals i on trobar-les

Per tenir una dieta equilibrada és necessari aportar-li al cos hidrats de carboni, greixos favorables i proteïnes, entre moltes d’altres coses. Les proteïnes són imprescindibles per al creixement, regeneració de teixits i el bon funcionament del sistema immune. Sovint, en dietes com ara veganes, trobem que a la nostra dieta falten aquestes proteïnes, i pensem equivocadament que aquestes només per podem trobar en productes d’origen animal.

En aquest curs t’expliquem tot el que cal saber sobre les proteïnes vegetals, com a alternativa a les animals, així com et donem idees per incorporar-les a la teva dieta de la millor manera possible.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Clàudia Lugo

És cuinera i des de 2017 és professora a l’Ateneu de diferents tallers de cuina: des de iniciació a la cuina a cuina en família, passant per diferents tallers com ara Cuina Saludable o monogràfics d’algues, postres sense lactosa, etc.