Postres vegans sense lactosa

Durada total: 3 hores

Classes: Dissabte de 10.30 a 12 h

Inici: 10 de febrer

Finalització: 24 de febrer

Preu: 36€ (29€ per a socis)

Professora:

  • Clàudia Lugo

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Tast de les receptes preparades
  • Postres vegans

El món de la rebosteria és sovint el més difícil d’adaptar a dietes veganes, ja que gairebé totes les postres tradicionals es preparen amb llet o ou. T’ensenyem a preparar les millors postres veganes, sense lactosa ni ou, així com els millors substitutius dels mateixos per seguir preparant aquells dolços que tant gaudim.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Clàudia Lugo

És cuinera i des de 2017 és professora a l’Ateneu de diferents tallers de cuina: des de iniciació a la cuina a cuina en família, passant per diferents tallers com ara Cuina Saludable o monogràfics d’algues, postres sense lactosa, etc.