Postres sense sucre

Durada total: 17,5 hores (7 sessions)

Horari: Dilluns de 17 a 19.30 h

Inici: No hi ha cap taller previst
Finalització: No hi ha cap taller previst

Preu: Per determinar

Professora:

  • Clàudia Lugo

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables amb productes Km0, orgànics i de temporada
  • Tast de les receptes preparades
  • Tècniques de cuina

El món de la rebosteria és sovint el més difícil d’adaptar a dietes saludables o sense sucre. T’ensenyem a preparar les millors postres sense sucre, així com els millors substitutius per seguir preparant aquells dolços que tant gaudim.

Plantejarem diferents receptes que no porten sucre blanc. Cuinarem amb xarop d’atzavara, sucre moscovado (canya dissecada i molta amb molts minerals benèfics per l’índex glucèmic correcte al igual que el xarop d’atzavara), que són els dos edulcorants més semblants en gust al sucre que estem acostumats.

Farem receptes de pastissos, magdalenes, bombons frutals, amb xocolata i galetes.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Clàudia Lugo

És cuinera i des de 2017 és professora a l’Ateneu de diferents tallers de cuina: des de iniciació a la cuina a cuina en família, passant per diferents tallers com ara Cuina Saludable o monogràfics d’algues, postres sense lactosa, etc.