Plats tradicionals amb toc modern

Durada total: 2 hores

Classes: Dimarts de 19 a 21 h

Data: 16 de gener

Preu: 25€ (20€ per a socis). Material inclòs

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Plats tradicionals
  • Elements de la cuina creativa
  • Tècniques de cuina

La cuina està plena de secrets i trucs. Sabem fer una truita, uns macarrons i fins i tot algun peix al forn o plats més elaborats. Però posar els plats a taula i que es distingeixin és difícil.

Manel Gallego ens ensenya receptes de tota la vida de plats elaborats transformades des de la visió de la cuina moderna i creativa, on la presentació dels plats, el tractament de les textures i la combinació de gustos és molt important.

Durant cada sessió s’explica pas a pas una o dues receptes (depenent de la complexitat dels plats o el temps que requereixin), des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

Cal coneixement i pràctica previs de cuina.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.