Papillotes i cuina al vapor

Cuina al vapor a l'Ateneu

Aquest curs es realitzarà en línia. Es farà en directe a través d’una plataforma virtual, serà personalitzat i exclusiu per als alumnes inscrits

Dissabte d’11 a 12.30 h

11 de juliol

Preu: 12€ (sòcia/soci: 10€)

Cuina amb nosaltres!

Un parell de dies abans rebràs a casa les receptes perquè puguis preveure els ingredients i cuinar amb la profe

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Tècnica del papillote
  • Cuina al vapor i receptes
  • Degustació de les receptes preparades

Ideal per a tots aquells que us vingui de gust menjar bo i lleuger. Amb poca estona podem tenir un plat saborós i sa cuinant amb la tècnica del papillote i la cuina al vapor. Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

Farem:
-Papillot de fruites especiades
-Dim Sum de llagostins

Anna de PabloAnna de Pablo

És cuinera amb formació en hostaleria a Barcelona i amplia experiència en restaurants de tota mena, apassionada i inquieta dels fogons. Actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració. Per ella cuinar és estimar millor. IG @atacdeganna