Papillotes i cuina al vapor

Cuina al vapor a l'Ateneu

Durada total: 2 hores

Horari: Dijous de 19 a 21 h

Data: 4 d’abril

Preu: 25€ (sòcia/soci: 20€ )

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Tècnica del papillote
  • Cuina al vapor i receptes
  • Degustació de les receptes preparades

Ideal per a tots aquells que us vingui de gust menjar bo i lleuger. Amb poca estona podem tenir un plat saborós i sa cuinant amb la tècnica del papillote i la cuina al vapor.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements prèvis de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

Anna de Pablo és cuinera amb formació en restauració, i actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració.