Taller de pa artesà amb massa mare

Tallers de pa artesà a l'Ateneu

Durada total: 3 hores

Horari: Dilluns de 10 a 13 h

Data: 25 de febrer

Preu: 30€ (sòcia/soci: 25€)

Professora:

Conceptes a treballar:

  • Aprenem a fer massa mare
  • Pa artesà
  • Tècniques d’amassar

És possible que si preguntes els teus avis quin era o és l’element més important de la seva dieta et responguin ràpidament que el pa.

Amb aquest taller aprenem en un sol dia a fer pa de veritat, com el que feien els nostres rebesavis: sense químics, ple d’amor, de paciència, de calma i sense pressa. Farem servir massa mare. Per tal de poder elaborar el nostre primer pa durant la sessió, la professora portarà una mostra naturalment fermentada, però a més aprendrem a preparar la massa mare per poder seguir fent pa a casa nostra.  El pa que elaborem està fet amb farines ecològiques.

Mònica de la Asunción

Emprenedora, inquieta i curiosa, artesana del pa autodidacta, que s’hi dedica des de fa forces anys a recuperar tradicions i transmetre-les de com fer pa, coques i similars. Imparteix els tallers de pa de l’Ateneu des de fa més de 2 anys.

BonsFocs Barcelona

BonsFocs és el projecte de Mònica de la Asunción, una empresa que parteix del pa com a essència, origen i inici. No només fan pa artesà sino que ensenyen a fer-lo com el feien els nostres rebesavis, sense químics i sense pressa. Tots els seus pans es fan un a un, amb el temps natural de la fermentació i amb farines ecològiques i mòltes a la pedra.