Fem la Mona de Pasqua

Durada total: 2 hores

Horari: Dissabtes de 10.30 a 12.30 h

Inici: No hi ha cap taller previst
Finalització: No hi ha cap taller previst

Preu: Per determinar

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Tècniques de tall i cocció
  • Tapes tradicionals
  • Receptes de tapes modernes

La mona és una tradició gastronòmica molt estesa a la nostra terra, però no és només tradicional a Catalunya, també ho és a Murcia, al país Valencià, Aragó i Castella la Manxa. Existeixen diverses varietats de Mones de Pasqua. Però durant els darrers anys la veritable protagonista d’aquest dolç típic ha esdevingut la xocolata.

Aprèn com preparar la teva pròpia Mona de Pasqua a casa però tot fent que sembli l’obra d’una gran pastissera o pastisser. No només aprendrem com cuinar la xocolata i preparar la base sinó que aprendrem tot de tècniques per fer servir la xocolata per decorar la mona: des del tradicional ou fins a allò més creatiu.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.