Cuina a mida

Durada total: 12 hores

Horari: Dimecres alterns de 10 a 12 h

Inici: 10 d’octubre
Final: 19 de desembre

Número de sessions: 6

Preu: 120€ (sòcia/soci: 105€). Material inclòs

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Tècniques de cuina avançades
  • Emplatar i presentar
  • Receptes elaborades

La cuina està plena de secrets i trucs.

Es tracta d’un taller on els participants podran demanar plats amb els quals estiguin interessats, sempre d’acord amb la resta d’assistents Es donaran les receptes que farem durant el mes i en el decurs de les classes es determinaran les receptes del mes següent. Es podran demanar receptes de qualsevol tipus, entrants, peix, carn, postres, etc.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

Cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.