Aprèn a cuinar per tenir cura de la teva microbiota intestinal

Cuina saludable a l'Ateneu

Durada total: 3 hores

Horari: Dissabte de 10 a 13 h

Data: 10 de novembre

Preu: 33€ (sòcia/soci: 27€). Material inclòs

Professores:

  • Cristina Garcia
  • Mireia Marín

Conceptes a treballar:

  • Sobrepès i problemes intestinals
  • Taller teòric i pràctic: en parlem i cuinem

El monogràfic està enfocat a explicar les bases per veure la importància de l’estat de la nostra microbiota en el sobrepès i les molèsties intestinals.

Parlarem de com ens pot ajudar una alimentació enfocada a la nostra microbiota per tal de millorar la nostra salut intestinal. Veurem quins aliments són els més indicats  i per què.

El monogràfic constarà d’una primera hora teòrica i una hora i mitja pràctica (cuina). En total unes 3 hores per donar un temps per fer una petita pausa i un temps de preguntes i menjar el que haurem cuinat.

Cristina Garcia

Titulada en dietisme (IFP Sanitari Roger de Llúria) i nutricionista esportiva a la UBA (Hospital de Bellvitge), a més de  instructora INWA (International Nordic Walking Federation). Treballa com a dietista en el MeetGym, com instructora de Marxa Nòrdica per l’OMET i pel Centre Núria Caballé Fisioteràpia i Osteopatia.

Mireia Marín

Dietista, experta en nutrició, periodista i cuinetes. Ha estudiat dietètica tradicional  i també  energètica. Va fer un curs universitari de Dietètica aplicada a l’esport i va descobrir que el els aliments i el rendiment van de la mà. Es dedica a assessorar a nivell dietètic, escriure articles, crear menús, i també fa formació i tallers