Cuina amb llegums

Cuina amb llegums a l'Ateneu

Durada total: 2 hores

Horari: Dijous d’11 a 13 h

Data: 17 de gener

Preu: 25€ (sòcia/soci: 20€ )

Professora:

  • Sílvia Escorihuela

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Tast de les receptes preparades
  • Receptes amb llegums

Les possibilitats que ens donen els llegums a la cuina són infinites. A part de menjar-los en amanides, cuinats amb verdures, també en podem utilitzar la seva farina, la seva aigua de cocció o bé en forma de germinats.

En aquest taller aprendràs a fer receptes molt diverses utilitzant el llegum com a base.

No calen coneixements prèvis de cuina.

Sílvia Escorihuela

Biòloga, Màster en Nutrició i apassionada de la cuina. Des de fa 4 anys, compagina tallers de cuina saludable amb consulta d’assessorament nutricional.