Cuina japonesa

Durada total: 6 hores

Classes: Dijous alterns de 19 a 21 h

Inici: 12 d’abril

Final: 10 de maig

Número de sessions: 3

Preu: 72€ (63€ per a socis). Material inclòs

Professor:

  • Raül Querol

Conceptes a treballar:

  • Tècniques de cuina
  • Receptes de cuina japonesa
  • Emplatar i presentar

La cuina japonesa està  a l’ordre del dia. Aprèn a fer-la a casa i menja com a un autèntic restaurant japonès.

En tres classe ens iniciarem en la simplicitat de l’art de la cuina japonesa. Amb molt pocs productes, la cuina japonesa ens captivarà amb sabors delicats, nutritius i lleugers. En al primera i segona sessió aprendrem a realitzar el més conegut del seva gastronomia: El Sushi. Aprendrem a cuinar i marinar l’arròs, (la part més important a l’hora de fer sushi), tallarem el peix pels seus diferents usos i realitzarem un exquisit plat de sushi i sashimi, amb Makis, Uramakis, Niguiris i Sashimis.

En la tercera sessió ens endinsarem plenament en la gastronomia Japonesa, realitzant platets originals per gaudir amb als teus. Cuinarem aperitius divertits, deliciosos i únics.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas tres receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement previ de cuina.

Raül Querol

Cuiner i professor de cuina de l’Ateneu des de 2018, on imparteix diferents tallers