Cuina en italià. Ma parla come mangi!

Durada total: 3 hores

Horari: Dijous de 19 a 21 h

Dates: 4, 11 i 18 d’octubre

Preu: 66€ (sòcia/soci: 56€). Material inclòs

Professora:

  • Stefania Monni

Conceptes a treballar:

  • Elaboració de pasta fresca
  • Tècniques de cuina italiana
  • Receptes de cuina italiana
  • Conversa d’italià

La cuina italiana és ben coneguda i estesa per tot el món. És habitual menjar pasta i pizza, però molt provablement no l’hem feta mai de zero mentre conversem en italià.

En aquest curs Stefania Monni ens ensenya (en italià) receptes de tota la vida de la cuina italiana, on elaborarem plats a partir de pasta fresca feta a mà, i l’aprendrem a fer, clar!

Durant cada sessió s’explica pas a pas una o dues receptes (depenent de la complexitat dels plats o el temps que requereixin), des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements previs de cuina.

Stefania Monni

És professora nativa d’italià, llicenciada en Belles Arts, cuinera, tatuadora i il·lustradora. És professora de l’Ateneu des de fa més de dos anys, on imparteix diferents cursos de cuina i de llengua italiana.