Cuina per a principiants

Cuina a l'Ateneu

Durada total: 19 hores i 30 minuts

Classes: Dilluns de 20 a 21.30 h

Inici: 14 de gener

Finalització: 8 d’abril

Preu: 195€ (sòcia/soci: 170€). Material inclòs

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Conceptes bàsics de cuina
  • Tècniques de cuina
  • Receptes bàsiques

La cuina està plena de secrets i trucs, i quan no tenim cap coneixement previ sovint costa posar-se davant dels fogons i saber què cal fer per posar un bon plat a taula que tingui una certa gràcia.

Manel Gallego ens ensenya a cuinar, començant pels pilars i de cuina fins arriba a conceptes que ens faran semblar veritables xefs.

Durant cada sessió s’explica pas a pas una o dues receptes (depenent de la complexitat dels plats o el temps que requereixin), des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal cap nivell ni coneixement previ de cuina.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.