Què en sabem de la cuina índia?

Durada total: 6 hores

Classes teòriques: Dilluns de 18 a 19.30 h

Sessió pràctica: Dilluns de 17.30 a 19 h

Sessions teòriques: 26 de febrer i 5 i 12 de març

Sessió pràctica: 19 de març

Preu: 72€ (63€ per a socis). Material inclòs

Professora:

  • Mireia Mayol

Conceptes a treballar:

  • Origen de la cuina índia
  • Aliments bàsics
  • Diferències entre les cuina del nord i la del sud
  • Estris i tècniques
  • La importància de les espècies
  • Els curris
  • Cinema i cuina índia

Què en sabem de la cuina índia? Entrem dins del món de la gastronomia de la Índia, coneixem les diferències característiques de les zones nord i sud del país, treballem les espècies amb especial atenció en els curries. Tot això en tres sessions teòriques i una quarta sessió pràctica on cuinarem dues o tres receptes per posar en pràctica tot allò que hem après.

No cal coneixements previs sobre cuina.

Mireia Mayol

Ha impartit a l’Ateneu cursos sobre cuina índia