Cuinem amb germinats

Durada total: 3 hores

Horari: Divendres de 18.30 a 20 h

Inici: No hi ha cap taller previst
Finalització: No hi ha cap taller previst

Preu: Per determinar

Professora:

  • Clàudia Lugo

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Tast de les receptes preparades
  • Què són els germinats?
  • Com incorporar-los a la nostra dieta

Els brots o també coneguts com a  germinats o sprouts són un aliment viu amb unn gran valor nutritiu. Les vitamines de les llavors germinades es multipliquen durant la germinació, a més de que són aliments molt baixos en calories i amb molta aigua i fibra. En general els brots es consumeixen crus, però alhora d’incorporar-los a la nostra dieta les opcions són moltíssimes, fins i tot cuinant-los de múltiples maneres. Te les descobrim en aquest curs.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Clàudia Lugo

És cuinera i des de 2017 és professora a l’Ateneu de diferents tallers de cuina: des de iniciació a la cuina a cuina en família, passant per diferents tallers com ara Cuina Saludable o monogràfics d’algues, postres sense lactosa, etc.