Taller de fermentació vegetal

Durada total: 4 hores

Horari: Divendres de 17.30 a 21.30 h

Inici: No hi ha cap taller previst
Finalització: No hi ha cap taller previst

Preu: Per determinar

Imparteix el curs:

Conceptes a treballar:

  • Fermentats i beneficis
  • Preparació de Pikcles, xucruts i kimchi
  • Receptes per incorportar els fermentats a la teva dieta

Si ja tens clar que vols aprendre a fermentar a casa teva, aquest és el teu taller per aprendre els ets i uts de la fermentació de vegetals. Aprendrem què són els fermentats vegetals, quins beneficis aporten i com incorporar-los a la nostra dieta. A més, el curs proporciona un llibre de receptes en format electrònic per poder seguir treballant a casa.

Durant el taller elaborarem un xucrut, un Pikcle i un Kimchi i el repartirem entre tots els assistents per què tothom pugui observar el procés de la fermentació durant els dies següents a casa.

No cal experiència prèvia ni coneixements previs sobre cuina.

Espai Seny

Projecte agroalimentàri d’àmbit local situat al Baix Montseny (Girona), centrat a engegar eines que puguin contribuir a un futur sostenible en l’àmbit ecològic, social i econòmic. Apassionats dels aliments fermentats, en especial de la fermentació làctica, un mètode de conservació tradicional i natural que potencia els beneficis per a la salut de les verdures, però sobretot perquè són deliciosos.