Entrants

Cuina, gastronomia i nutrició a l'Ateneu

Durada total: 2 hores

Horari: Dimarts de 19 a 21 h

Inici: No hi ha cap taller previst
Finalització: No hi ha cap taller previst

Preu: Per determinar

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Tècniques de cuina
  • Emplatar i presentar
  • Receptes elaborades d’entrants freds i calents

La cuina està plena de secrets i trucs. I els entrants són tot un món.

Manel Gallego ens ensenyarà de dos a tres entrants d’allò més originals: plats basats principalment en tot el món de les amanides, on farem combinacions d’enciams i proteïnes. Es faran tant plats freds con calents on sempre ha de ser prioritari l’ús de verdures fresques cuinades al foc i també al forn.

Durant la sessió s’expliquen pas a pas les receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

És recomanable tenir coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.