Cremes i sopes

Durada total: 2 hores

Horari: Dijous de 19 a 21 h

Data: 21 de febrer

Preu: 25€ (sòcia/soci: 20€)

Professorat:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Tècniques de tall i cocció
  • Receptes tradicionals
  • Receptes de sopes i cremes modernes
  • Degustació de les receptes preparades

En aquest curs farem cremes i sopes amb ingredients que potser no tenim en compte a l’hora d’anar a comprar.

Durant la sessió s’expliquen pas a pas dues receptes des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements previs de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

Anna de Pablo és cuinera amb formació en restauració, i actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració.