Cuina creativa. Plats per sorprendre

Durada total: 12 hores

Grups: 

Dimarts alterns
Tarda: de 19 a 21 h

Dimecres alterns
Matí: de 10 a 12 h
Tarda: de 19 a 21 h

Inici: 2/3 d’octubre

Finalització:  11/12 de desembre

Número de sessions: 6

Preu: 120€ (sòcia/soci: 105€). Material inclòs

Professor:

  • Manel Gallego

Conceptes a treballar:

  • Coneixement dels aliments i els seus secrets
  • Punts de cocció, desalat, evaporació, etc.
  • Tècniques de cuina avançades
  • Receptes elaborades
  • Elements de la cuina creativa

La cuina està plena de secrets i trucs. Sabem fer una truita, uns macarrons i fins i tot algun peix al forn o plats més elaborats. Però posar els plats a taula i que es distingeixin és difícil.

Manel Gallego ens ensenya receptes de tota la vida de plats elaborats transformades des de la visió de la cuina moderna i creativa, on la presentació dels plats, el tractament de les textures i la combinació de gustos és molt important.

Durant cada sessió s’explica pas a pas una o dues receptes (depenent de la complexitat dels plats o el temps que requereixin), des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

Aquest curs està maridat cada sessió amb un vi diferent proposat, segons els plats cuinats, per Vins Noè.

Cal coneixement i pràctica previs de cuina de nivell avançat.

Manel Gallego

Format a l’escola Hofmann de Barcelona, és un dels professors de cuina de l’Ateneu, i imparteix diversos tallers tant trimestrals com monogràfics des de 2016.