Carxofa: la reina de l’hivern

Cuina amb carxofes a l'Ateneu

Durada total: 2 hores

Horari: Dijous de 19 a 21 h

Data: 28 de febrer

Preu: 25€ (sòcia/soci: 20€ )

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables
  • Tast de les receptes preparades
  • Cuina amb carxofes

Aprendrem a preparar boníssimes receptes amb la carxofa com a protagonista, utilitzant verdures, llegums i tot tipus de productes de temporada que l’acompanyaran de la millor manera possible. Molt saboroses i sanes,  perfectes pel dia a dia o per a preparar un àpat diferent!

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements prèvis de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

Anna de Pablo és cuinera amb formació en restauració, i actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració.