Brunch: un esmorzar que fa festa

Brunch

Durada total: 2 hores

Horari: Dijous d’11 a 13 h

Data: 2 de març

Preu: 25€ (sòcia/soci: 20€)

Professorat:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Tècniques de tall i cocció
  • El Brunch
  • Receptes per a preparar un bon esmorzar-dinar
  • Degustació de les receptes preparades

Aprendrem a preparar un esmorzar diferent i de cap de setmana: ideal pels més golafres i pels amants de la bona cuina.

Durant la sessió s’expliquen pas a pas dues receptes des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixements i pràctica previs de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

Anna de Pablo és cuinera amb formació en restauració, i actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració.