Batch cooking: com resoldre els àpats de la setmana en 3 hores

Batch cooking

Durada total: 3 hores

Horari: Divendres de 18 a 21 h

Data: 17 de maig

Preu: 38€ (sòcia/soci: 30€ )

Professora:

  • Anna de Pablo

Conceptes a treballar:

  • Concepte de fons de nevera
  • Fonament del Batchcooking
  • Receptes. Com aprofitem tot això per fer plats diferents per a tota una setmana?

Què et semblaria poder cuinar en 3 hores el que dinaràs i soparàs durant tota una setmana? En aquesta taller posarem en pràctica la novedosa cuina per lots o el batch cooking. La nostra dieta serà més saludable perquè no deixarem lloc a la improvisació diària!

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements prèvis de cuina.

Anna de PabloAnna de Pablo

Anna de Pablo és cuinera amb formació en restauració, i actualment compagina la docència de cursos de cuina amb la feina activa a cuines professionals dins del món de restauració.