Cuina àrab

Durada total: 4 hores

Classes: Dijous de 19 a 21 h

Sessions: 7 i 21 de juny

Número de sessions: 2

Preu: 48€ (40€ per a socis). Material inclòs

Professor:

  • Raül Querol

Conceptes a treballar:

  • Tècniques de cuina
  • Receptes de cuina àrab
  • Emplatar i presentar

En aquestes dues classes elaborarem receptes de món àrab i dels sefardites jueus que es van establir per Europa i Àsia barrejant cultura i gastronomia. Coneixerem algunes receptes ancestrals que van passar a través del segles de mares a filles, ja que l’art de la cuina al món jueu i musulmà esta reservat a les dones. Cuinarem plats que se serveixen en el seu dia a dia o en festivitats.

Deixa’t seduir pels seus sabors, serà un viatge de gustos per les mil una nits.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas vàries receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement previ de cuina.

Raül Querol

Cuiner i professor de cuina de l’Ateneu des de 2018, on imparteix diferents tallers