Amanides creatives de primavera

Durada total: 1’5 hores

Classes: Divendres d’11.30 a 13 h

Sessió: 11 de maig

Preu adult: 22€ (18€ per a socis)

Professora:

  • Gina Estapé

Conceptes a treballar:

  • Beneficis dels aliments crus i combinacions per fer amanides sanes i creatives
  • Preparació i degustació de diferents plats

La primavera és el moment ideal per introduir més aliments crus a la nostra alimentació i les amanides són un recurs ràpid i fàcil per fer-ho. Sovint però, ens falten idees més enllà de la clàssica amanida d’enciam, tomàquet i pastanaga i no sabem com innovar. En aquest taller aprendreu a preparar amanides diferents, originals, boníssimes i saludables per a que tingueu un ampli ventall de recursos per gaudir aquesta primavera.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas tres receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No calen coneixements previs de cuina.

Gina Estapé

Dietista i autora del blog i instagram My Healthy Bites