Cuina amb algues

Durada total: 4.5 hores (3 sessions)

Horari: Dilluns de 17 a 18.30 h

Inici: No hi ha cap taller previst
Finalització: No hi ha cap taller previst

Preu: Per determinar

Professora:

  • Clàudia Lugo

Conceptes a treballar:

  • Receptes sanes i saludables a base d’algues
  • Tast de les receptes preparades
  • Tipus d’algues i maneres de cuinar-les

Constantment sentim per tot arreu que les algues són molt bones, que tenen molts beneficis i que les hauríem de menjar més sovint. Però ja les has comprat més d’un cop i segueixen a l’armari de la cuina, perquè la realitat és que sabem molt poc sobre com cuinar-les i com incorporar-les a la nostra dieta. Tenen una textura a la que no estem acostumats, i un gust a mar que fa que sigui un aliment molt estrany pel nostre paladar. Tot i això, hi ha formes molt fàcils d’incorporar-les en receptes boníssimes que capgiraran la teva dieta.

Durant cada sessió s’expliquen pas a pas dues receptes, des dels aliments que triem per fer-ho fins a emplatar-ho. El format de les classes és masterclass, tot i que els alumnes ajuden i col·laboren en alguns dels passos de cuina.

No cal coneixement i pràctica prèvis de cuina.

Clàudia Lugo

És cuinera i des de 2017 és professora a l’Ateneu de diferents tallers de cuina: des de iniciació a la cuina a cuina en família, passant per diferents tallers com ara Cuina Saludable o monogràfics d’algues, postres sense lactosa, etc.